Референции

Мебелна компания „Еником М“

Ул „Капитан Димитър Списаревски“ 24

1592 София, България

Референция

от

Мебелна компания „Еником М“

Настоящата референция се издава на мебелна компания „Ирим“ ЕООД  в знак на признание и благодарност за цялостното сътрудничество и лоялно отношение, което срещнахме през всичките години на съвместна кооперация. Съпроводени от всички нужни сертификати, мебели „Ирим“ отговарят напълно на нашите и европейски изисквания за производство на корпусна и мека мебел.

Високото качество на продуктите, добрата фирмена организация и прозрачните бизнес отношения направиха от мебелна компания „Ирим“ ЕООД един важен и незаменим за нашата дейност партньор.

С уважение : Еником М

референции мебели зона ирим

Мебели „Зона“

Бул. „Сливница“ 282

1360 София, България

Референция

от

Мебели „Зона“

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на мебелна компания „Ирим“ ЕООД.

„Ирим“ ЕООД е един от най-големите и значими български производители на корпусна и мека мебел. До такава позиция не се достига случайно и ние, от „Мебели ЗОНА“ се радваме, че сме част от този възход. Продуктите са качествени, доставките са навреме, комуникацията е лесна и реакцията е бърза – всичко, което търсим в наш партньор.

Мебелна компания „Ирим“ ЕООД със сигурност заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

С уважение : Зона мебели

референции мебели зори ирим

Мебелна борса „Зори 2004“

Бул. „България“ 101

Гр. Кърджали, България

Референция

от

Мебелна борса ” Зори “

Мебелна борса „Зори“ дава настоящата препоръка на мебелна компания „Ирим“ ЕООД като с този документ удостоверява благоприятното партньорство и съвместна дейност.

Благодарение на продуктите си, изработени от първокласни материали и висококвалифицирани специалисти, мебели „Ирим“ си извоюваха челна позиция в нашето портфолио. Организираното производство, бързите доставки и гъвкавите реакции направиха мебелна компания „Ирим“ ЕООД това което е в нашите и чужди очи, а именно фирма достойна за поздравления и сигурна кооперация.

Това заявление може да послужи като отлична оценка и препоръка за всички настоящи и бъдещи партньори на „Ирим“ ЕООД.

С уважение : Зори 2004 ЕООД

mebeli mondo irim referencii

„Дипол“ ЕООД

Стара Загора, България

Референция

Фирма „МОНДО“ издава настоящата референция на мебелна компания „Ирим“ ЕООД за да удостовери положителната оценка за съвместното ни дългогодишно сътрудничество.

Продуктите на компанията отговарят напълно на изискванията на съвременния клиент. Европейското качество и модерния дизайн отредиха на „Ирим“ ЕООД голямо място в националното мебелно потребление. Непрестанното развитие и коректност заздравиха много бързо сътрудничеството ни. Ние, от фирма „МОНДО“ гледаме напред в съвместната си работа с „Ирим“ ЕООД, като безспирно разработваме и развиваме нови изделия.

Като за финал, можем единствено да заявим, че мебелна компания „Ирим“ ЕООД е синоним за бързина, коректност и доверие.

С уважение : Дипол ЕООД