Често задавани въпроси

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Интернет сайтът на мебелна компания Ирим не е онлайн магазин. Не можете да поръчате мебели от www.irimbg.com . Корпоративният интернет сайт на Ирим представлява онлайн каталог и средство да намерите дистрибутори на мебели Ирим в страната.

 

КЪДЕ МОГА ДА ВИДЯ МЕБЕЛИ ИРИМ?

Мебели Ирим можете да намерте в търговската ни мрежа в раздел “МАГАЗИНИ”. Каним Ви да намерите наш дистрибутор във Вашия град и да го посетите за да видите продукти на мебелна компания Ирим.

 

КОЛКО СТРУВА?

Разгледали сте интернет сайта ни и сте забелязали, че някои изделия нямат цена ? Това е така, защото много често са поръчкови такива и тази цена се определя в последствие Вашето желание. За да получите нужната цена, молим да се свържете с някой от нашите дистрибутори в раздел “МАГАЗИНИ”. Изделията, на които има вписана стойност са промоционални мебели по брошура с фиксирана цена за цялата страна.

 

ИМАТ ЛИ МЕБЕЛИ ИРИМ ГАРАНЦИЯ ?

Да, мебели Ирим разполагат с гаранция от 2 години.

 

КАКЪВ Е СРОКЪТ НА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА ?

По въпроси свързани със срокове на изработка и доставка Ви каним да се свържете с някой от нашите дистрибутори от раздел “МАГАЗИНИ”. Те ще Ви дадат нужната информация.

 

РЕКЛАМАЦИИ ?

И най-добрите се случва някога да грешат – извиняваме се предварително за което. Ако срещнете нередност в изработката на мебели Ирим, Ви каним да се свържете с магазина, от който сте се снабдили с тях. Търговецът ще се ангажира да изглади това недоразумение.

 

ДРУГИ ВЪПРОСИ ?

За други въпроси, Ви каним да се свържете с мебелна компания Ирим посредством контактната форма в директория “КОНТАКТИ”